maanantai 18. toukokuuta 2015

Turtles mutanttikilpikonnat - Teinimutanttikilpikonnat

Teenage Mutant Ninja Turtles on suosittu amerikkalainen animaatiosarja. Sarjasta on saatavilla hahmoja, leluja, elokuvia, lehtiä, naamiaisasuja ja vaikka mitä oheistuotteita. Suomeksi Teenage Mutant Ninja Turtles on virallisesti Turtles mutanttikilpikonnat mutta usein puhutaan myös Teinimutanttikilpikonnista tai Teinimutanttininjakilpikonnista. Alla on esiteltynä Teinimutanttikilpikonnien päähahmot.

Teinimutanttikilpikonnien sankarit:
  • Leonardo, Leonardo on neljästä pääsankarista vanhin ja hänet tunnistaa sinisestä naamiosta.
  • Donatello, Donatello on neljästä pääsankarista älykkäin tekniikan ja mekaniikan kanssa. Hän kykenee korjaamaan lähes mitä tahansa. Hänen naamionsa väri on punainen
  • Rafaello, hieman kapinallinen ja epäsosiaalinen Rafaello on nelikon vahvin mutta luonteeltaan äkäisin hahmo. Rafaello pitää punaista naamiota.
  • Michelangelo, leppoisa ja hyväsydäminen Michelangelo Turtles pitää oranssia naamiota ja nauttii hauskanpidosta.
  • Särö/Mestari Tikku, Särö on Turtles päänelikon viisas ja älykäs sensei. Hän on taitava itämaisissa kamppailulajeissa. Särö tunnetaan myös nimellä Mestari Tikku ja hän on eläinhahmoltaan rotta.
  • April O'Neil, April on Teinimutanttikilpikonnien naishahmo, joka alun perin työskenteli vihollishahmo Tohtori Baxter Stockmanin alaisuudessa mutta on myöhemmin ystävystynyt sankarinelikon kanssa.
  • Casey Jones, Teinumutanttikilpikonnissa ainakin sarjakuvissa pääsankareita auttaa taisteluissa väkivaltainen taistelija Casey Jones.
Turtles sarjasta on saatavilla leluja, elokuvia, kirjoja ja lehtiä hyvin moneen hintaluokkaan. Yleisimpiä leluja ovat Teinimutanttikilpikonnahahmot, joiden mukana myydään erilaisia oheistarvikkeita kuten taisteluvälineitä jne.

Kuvassa alla Olofin Leonardo-leikkihahmo:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti